Professionele mantelzorg zodat individuele behoeften weer voorop komen te staan

 

Tarieven

De diensten van BeBuddy koopt u particulier in of op basis van een persoonsgebondenbudget (PGB). Een PGB kunt u aanvragen vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (WMO) of vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Om onze professionele ondersteuning voor u toegankelijk en haalbaar te houden, hebben wij kritisch naar de tarieven gekeken.  

Facturering vindt elke maand plaats. U ontvangt van ons een factuur op basis van de gewerkte uren, dit is per maand flexibel. Het intake gesprek is gratis en volledig vrijblijvend.  

Omdat wij aan uw  persoonlijke wensen willen voldoen, zijn offertes op maat gemaakt en volledig inzichtelijk qua tarieven. Tussen 7:00 uur en 23:00 uur wordt € 19,- per uur in rekening gebracht. Tussen 23:00 uur en 7:00 uur geldt het tarief voor een nachtdienst (€ 21,- per uur) of slaapdienst (€ 14,- per uur). Indien u geen zorgindicatie heeft, zullen wij nog 21% BTW in rekening moeten brengen. 

De reiskostenvergoeding bedraagt € 0,19 cent per KM. Wanneer u voor uitstapjes of ziekenhuisbezoeken begeleiding krijgt vanuit BeBuddy, wordt er ook € 0,19 cent per kilometer gerekend voor de gereden kilometers tijdens de begeleiding.  E-mail